اخبار ترجمه های بازار نشر؛
چاپ کتاب یک جراح سرطان در رابطه با علم و هنر افزایش طول عمر
به گزارش بلک بلاگ، کتاب بیشتر عمر کنیم؛ علم و هنر افزایش طول عمر نوشته پیتر عطیه با ترجمه شیرین احمدی توسط نشر نو منتشر و راهی بازار نشر شد.
به گزارش بلک بلاگ به نقل از مهر، کتاب «بیشتر عمر کنیم؛ علم و هنر افزایش طول عمر» نوشته پیتر عطیه اخیرا با ترجمه شیرین احمدی توسط نشر نو منتشر و راهی بازار نشر شده است. این کتاب سال ۲۰۲۳ توسط انتشارات کتاب های هارمونی در نیویورک انتشار یافته است.
پیتر عطیه نویسنده این کتاب فارغ التحصیل دانشکده پزشکی استنفورد و بخش جراحی عمومی دانشگاه جانز هاپکینز است. او متخصص جراحی انکولوژی مؤسسه ملی سرطان امریکا است و پژوهش هایی در رابطه با طول عمر و ایمنی درمانی سرطان پوست دارد. عطیه می خواسته جراح سرطان باشد. اما حین تحصیل با یک یاس فلسفی هم مواجه بوده و می دید ۹۹ درصد بیماران حداقل ۳۰ روز بعد از جراحی زنده می مانند. وی در آن مقطع می خواسته بهترین جراح سرطان شود اما در مقطعی به بیهودگی رسید و پزشکی را رها کرد. وی در نهایت فهمید باید با این مسئله طور دیگری مواجه شود.
یکی از نقاط عطف زندگی پیتر عطیه، زمانی است که در سی و چندسالگی وقتی شناگر ماراتن بود و مسافت های طولانی را در اقیانوس شنا می کرد. او متوجه شد وضعیت سلامتی اش بشدت صدمه دیده و با ادامه این روند، بزودی به خاطر بیماری قلبی می میرد. از آن جا بود که پژوهش و پژوهش در رابطه با عمر را آغاز کرد؛ اینکه چگونه و چرا می میریم!؟یکی از سوالات مهمی که پیتر عطیه به دنبال پاسخ به آنها بود، این بود که چه طور می شود بیماری های مزمنی مثل سرطان، آلزایمر، بیماری قلبی و دیابت نوع ۲ را که بیشتر مردم را می کشند به تعویق انداخت یا از آنها پیشگیری کرد؟
مولف کتاب «بیشتر عمر کنیم» می گوید پزشکیِ مدرن، به رغم تمام موفقیت هایش، در رویارویی با بیماری های دوران پیری پیشرفت چندانی نداشته است. خیلی از مواقع مداخلات درمانی خیلی دیرهنگام صورت می گیرند، و نتیجه به تعویق انداختن مرگ است؛ آن هم به بهای افزودن دوره ای سرشار از درد و رنج به زندگی. او اعتقاد دارد برای عوض کردن چنین وضعی باید تغییری اساسی در نگاه به سلامتی و درمان پدید آورد.
کتاب پیش رو ۳ بخش اصلی دارد که ۱۷ فصل را در خود جا داده اند. سه فصل اول کتاب در قسمت اول آن جا دارند که عبارت اند از: «بازی طولانی؛ از مرگ سریع به مرگ آهسته»، «پزشکی؛ بازاندیشی در پزشکی در عصر بیماری های مزمن» و «هدف، استراتژی، تاکتیک ها؛ نقشه راه برای خواندن این کتاب».
فصول چهارم تا نهم کتاب هم که در قسمت دوم آن قرار دارند، بدین سان اند: «صدساله ها؛ هرچه سنتان بالاتر برود، معلوم می شود که سالم تر بوده اید»، «کمتر بخورید، بیشتر زندگی کنید؛ علم گرسنگی و تندرستی»، «بحران فراوانی؛ آیا ژن های کهن ما می توانند رژیم غذایی جدیدمان را تاب بیاورند؟»، « تاپ تاپِ قلب، تیک تیکِ ساعت؛ مقابله با بیماری قلبی، کشنده ترین قاتل روی زمین و جلوگیری از آن»، «سلول عنان گسیخته؛ راه های تازه برای مواجهه با قاتلی به نام سرطان» و «در تعقیب حافظه؛ فهم بیماری آلزایمر و سایر بیماری های زوال عصبی».
فصل ۱۰ تا ۱۷ هم در سومین بخش کتاب قرار دارند که به ترتیب عبارت اند از: «تفکر حساب شده؛ ساختن چارچوبی از اصول که به کارتان بیاید»، «ورزش؛ قدرتمندترین داوری طول عمر»، «درس اول تمرینات ورزشی؛ چگونه برای دهگانه صدساله ها آماده شویم»، «اصول ثبات؛ بازآموزشی چگونگی حرکت کردن برای جلوگیری از آسیب»، «تغذیه؛ رژیم غذایی یا زیست شیمی تغذیه؟»، «به کارگیری زیست شیمی تغذیه در عمل؛ چگونگی یافتن الگوی صحیح خوراک برای شما»، «برخاستن از خواب غفلت؛ چطور خواب، بهترین داروی مغز را دوست بداریم»، «کار نیمه تمام؛ بهای گزاف بی توجهی به سلامت عاطفی».
در قسمتی از این کتاب می خوانیم:
در میانه قرن نوزدهم، پزشکی فرانسوی به نام استانیلاس تانشو مشاهده کرد که در شهر های به سرعت درحال رشدِ اروپا، سرطان بیشتر از هر زمانی در گذشته دارد شایع می شود. انقلاب صنعتی با تمام سرعت پیش می رفت و جامعه را به شکل هایی تغییر می داد که کسی به خیالش هم نمی رسید. او میان این دو ارتباط می دید: «سرطان، مانند جنون، ظاهرا همراه با پیشرفت تمدن افزایش خواهد یافت.»
او آینده را درست پیشبینی می کرد. سر انجام سرطان، و همینطور بیماری قلبی و دیابت نوع ۲ و زوال عقل (همراه با معدود بیماری دیگر) در کنار هم بعنوان «بیماری های تمدن» شناخته شدند، چون درست همگام با صنعتی سازی و رشد شهرنشینی در اروپا و امریکا گسترش یافته اند.
البته این به معنای آن نیست که تمدن به تعبیری «بد» است و همه باید به شیوه زندگی شکارگری و خوراکجویی بازگردیم. من خیلی بیشتر دوست دارم در جهان مدرن خودمان زندگی کنم، جایی که نگران گم کردن آیفونم یا نرسیدن به پروازم هستم، تا این که بخواهم گرفتار انواع و اقسام بیماری ها و خشونت تصادفی و بی قانونی ای باشم که اجدامان هزاران سال از آن رنج کشیده اند ( و در بعضی از بخش های جهان مردم هنوز با آنها مواجه اند). ولی با این که زندگی مدرن کمکمان کرده طول عمر و استانداردهای زندگی مان را بهبود دهیم، امراضی را هم به وجود آورده که دست به دست هم می دهند تا طول عمرمان را به شکل های خاصی محدود کنند.
این کتاب با ۵۱۱ صفحه، شمارگان هزار و ۱۰۰ نسخه و قیمت ۵۰۰ هزار تومان انتشار یافته است.
منبع: بلك بلاگ
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب