برنامه كارگاه ها و نشست های علمی جشنواره قصه گویی
به گزارش بلك بلاگ بخش علمی بیست ودومین جشنواره بین المللی قصه گویی سه نشست علمی و سه كارگاه آموزشی در این دوره از جشنواره برگزار می نماید.
به گزارش بلك بلاگ به نقل از اداره كل روابط عمومی و امور بین الملل كانون، نسرین سجادیان - مدیركل آموزش و پژوهش كانون پرورش فكری كودكان و نوجوانان - از برگزاری یك پنل آموزشی برای شركت كنندگان در جشنواره و اعضای كانون و پخش زنده و اختصاصی تمام دوره ها بوسیله سامانه جامع آموزش كانون برای اعضای كانون آگاهی داد.
او درباره برگزاری كارگاه های آموزشی بیست ودومین جشنواره بین المللی قصه گویی اظهار داشت: كارگاه هایی را در دو بخش بین الملل و ملی درنظر گرفته ایم و برای دعوت میهمان های خارجی به سراغ افرادی با سابقه علمی و عملی درخشان رفتیم. سال قبل استقبال مخاطبان جشنواره از این بخش زیاد بود و به همین خاطر مسئولیت ما برای دعوت میهمان های خارجی بیشتر شد و توجه مان را بیشتر از پیش به توانایی میهمان ها درباب برگزاری كارگاه های علمی و سابقه تحصیلی جلب كرد. سال قبل حتی پس از جشنواره، متقاضیانی برای دریافت ویدئو كارگاه های بین المللی از سراسر كشور داشتیم.
نسرین سجادیان با بیان این كه در كارگاه های سطح ملی اولیای تربیتی، دانشجویان و علاقه مندان به قصه گویی حضور دارند، توضیح داد: كارگاه های بخش ملی با حضور كارشناسانی همچون اصغر همت با عنوان «صدای رسا و بیان واضح مفهوم كلام»، پوپك عظیم پور با عنوان «قصه گویی مدرن و رویكردهای نو» و مریم شریف نسب با عنوان «روایت پژوهی، سنجش روش های قصه گویی و داستان نویسی» برگزار می شود و در صورتیكه تعداد متقاضیان بالا باشد، احتمال برگزاری این كارگاه ها در چارچوب نشست وجود دارد.
مدیركل آموزش و پژوهش كانون همین طور درباره عنوان و شرایط كارگاه های بین الملل بیان كرد: در این بخش كارگاه «بداهه نوازی و خلق قصه های عامیانه» با حضور ساپكانا سكین از تركیه، «قصه گویی با هدف تحت تاثیر قرار دادن روح مخاطب» با حضور ساره قصیر از لبنان و «رویكردهایی به قصه گویی شفاهی كوبا» با حضور كورالیا از سوئیس انجام می شود. در كارگاه های بین الملل علاوه بر اولیای تربیتی و علاقه مندان، شرایط حضور برای قصه گویان نیز فراهم گشته است.
او درباره استقبال متقاضیان از پنل های جشنواره قصه گویی بیان كرد: پنل های ما هر سال با استقبال شایان توجهی هم راه است و امسال نیز در آخرین روز از جشنواره قصه گویی یك پنل انجام می شود. امسال در این بخش مدرسانی مانند مصطفی رحماندوست - شاعر، نویسنده و مترجم -، شهرام گیل آبادی- عضو هیات علمی دانشگاه صدا وسیما - و محمود گلزاری - عضو هیات علمی دانشگاه علامه طباطبایی - حضور خواهند داشت. در این بخش علاوه بر اولیای تربیتی و علاقه مندان، مدیران هم امكان حضور دارند.
سجادیان همین طور درباب شرایط شركت در كارگاه ها و نشست ها اظهار داشت: این دوره ها برای همكاران كانون آزاد است، اما سایر شركت كنندگان باید پس از ورود به پایگاه جشنواره قصه گویی به نشانیkanoonfest.ir و درج اطلاعات اولیه، مبلغ ۵۰هزار تومان واریز نمایند. تمامی برنامه های مربوط به كارگاه ها و نشست های جشنواره به صورت زنده برای اعضای كانون در سراسر كشور بوسیله سامانه جامع آموزش قابل دسترسی است.
او درباره زمان ثبت نام نیز اظهار داشت: ثبت نام از ۱۸ آذر شروع می شود و تا ۲۵ آذر ۱۳۹۸ ادامه دارد. ما محدودیت خاصی برای متقاضیان نمی گذاریم. كسانی كه سریع تر ثبت نام كنند، شانس بیشتری جهت شركت در كلاس ها دارند، برای اینكه در دوره بیست ویكم جشنواره قصه گویی ظرفیت مربوط به كارگاه ها و نشست ها یك روز پس از شروع ثبت نام تكمیل شده بود.
مدیركل آموزش و پژوهش كانون درانتها درباره هدف كلی جشنواره قصه گویی و بطور خاص كارگاه ها اظهار داشت: كانون به سبكی نو از قصه گویی رسیده و امروز به دنبال بهره گیری از تكنیك های جهانی برای تكمیل این دانش و هنر است. كانون در واقع متولی قصه گویی است و بعنوان یك مرجع دراین زمینه شناخته شده است. ما در كارگاه ها اهتمام داریم مرز بین قصه گویی و تئاتر را مشخص نماییم.
جدول برنامه های بخش علمی همین طور در سایت جشنواره به آدرس www.kanoonfest.ir، سایت كانون به آدرس www.kpf.ir و صفحه های كانون در شبكه های اجتماعی انتشار یافته است.
مرحله پایانی بیست ودومین جشنواره بین المللی قصه گویی از ۲۶ تا ۳۰ آذر ۱۳۹۸ در تهران، خیابان حجاب، مركز آفرینش های فرهنگی هنری كانون پرورش فكری كودكان و نوجوانان برگزار می شود.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب