آمار خوبی در مصرف کالاهای فرهنگی نداریم

آمار خوبی در مصرف کالاهای فرهنگی نداریم

به گزارش بلک بلاگ، سرپرست معاونت فرهنگی وزارت ارشاد اظهار داشت: آمار خوبی در مورد مصرف کالاهای فرهنگی نداریم پس باید در حوزه مصرف این کالاها فعالیت نماییم.



به گزارش بلک بلاگ به نقل از مهر، آیین اختتامیه نهمین جشنواره فیروزه عصر امروز دوشنبه ۶ اسفند با حضور مدیران فرهنگی، هنرمندان و کارافرینان در سالن سینمایی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار گردید.
محسن جوادی سرپرست معاونت فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در این مراسم اظهار داشت: اقتصاد فرهنگ و تکنولوژی های جدید در جایزه فیروزه دنبال می شود. امیدوارم جایزه فیروزه در گامهای بعدی و رویکرد بین المللی هم داشته باشد و به رونق فعالیت محصولات فرهنگی و برآوردن نیازهای فرهنگی جامعه بپردازد، این یک فعالیت دوسویه است که به اقتصاد فرهنگ هم کمک می نماید.
وی اضافه کرد: سه رویکرد اصلی جایزه فیروزه شامل بخش ایده های فرهنگی استارتاپی، بخش کسب و کارهای فرهنگی نوپا و همچنین بخش کسب و کارهای فرهنگی تجاری شده است.
سرپرست معاونت فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در ادامه اظهار داشت: جایزه فیروزه با هدف رونق دادن به تولید و مصرف محصولات فرهنگی برگزار می گردد که از جهات گوناگونی صدمه پذیر است. می دانیم در جامعه ای که اقتصاد آن به مشکل می خورد و نیازهای اولیه ی آن به سختی تأمین می شود، نخستین جایی که امکان دارد صدمه ببیند محصولات فرهنگی است.
وی اضافه کرد: جایزه فیروزه در این اوضاع می تواند سهمی داشته باشد و به رونق محصولات فرهنگی کمک نماید. هرچند به تنهایی نمی تواند کاری کند. فیروزه معنای خودش را از همین فعالیتهای هنرمندان و مشارکت فرهنگی می گیرد.»
جوادی اظهار داشت: جایزه فیروزه گفتمانی است که وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در دوره قبلی راه انداخت و به برنامه های معاونت فرهنگی افزود. چه برنامه به جا و درستی است که امروز در جهت اهداف کلان فرهنگی ایشان پیش می رود.
وی اضافه کرد: توجه به مصرف کالاهای فرهنگی در کنار تولید آن امری مهم می باشد. آمار خوبی در مورد مصرف کالاهای فرهنگی نداریم، بنابراین در حوزه مصرف این کالاها هم باید فعالیت نماییم. با تشکیل تنوع مناسب در محصولات، تجاری سازی و ارزان رساندن به دست مصرف کنندگان، در سبد خانوار هم می توانیم نقش داشته باشیم. اشتغال فرهیختگان در حوزه ی تولید محصولات فرهنگی اهمیت دارد و سهم زیادی می تواند در مصرف کالای فرهنگی داشته باشد.
سرپرست معاونت فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اظهار داشت: توان تولید کالای فرهنگی به خاطر تعداد زیاد هنرمندان و هنرورزان، ظرفیت بیشتری از ظرفیت مصرف فرهنگی ما در ایران است. در واقع توان تولید کالای فرهنگی زیادی داریم و اگر نتوانیم راه را هموار نماییم تا محصولات فرهنگی ما به سمت مردمان کشورهای دیگر برود، شاید نتوانسته ایم به هدف و به سامان برسیم و پاسخ به تلاش افراد تولید کننده را نمی دهیم.»
وی در رابطه با نیاز مخاطبان به محصولات فرهنگی اظهار داشت: بیشتر از ۵ میلیون ایرانی تحصیل کرده ی فرهیخته داریم که مهاجر هستند و خارج از کشور زندگی می کنند و در این عرصه نیاز و تقاضا دارند از آنجاییکه گستره ی تمدنی وسیعی برای ایران وجود دارد و با خیلی از همسایگانش تشابهات فرهنگی و هنری دارد، بازار خوبی می توانیم داشته باشیم.

0.0 از 5
1403/12/07
10:55:00
212
تگهای خبر: استارتاپ , برنامه , تكنولوژی , جایزه
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۱
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها