ترجمه مسائل اجتماعی معاصر به صورت الكترونیكی منتشر گردید

ترجمه مسائل اجتماعی معاصر به صورت الكترونیكی منتشر گردید

به گزارش بلک بلاگ نسخه الکترونیکی کتاب مسائل اجتماعی معاصر نوشته وینسنت ان. پاریلو و ترجمه انور محمدی بر روی پایگاه اطلاع رسانی پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات قرار گرفت.



به گزارش بلک بلاگ به نقل از مهر، نسخه الکترونیکی کتاب «مسائل اجتماعی معاصر» نوشته وینسنت ان. پاریلو و ترجمه انور محمدی بر روی پایگاه اطلاع رسانی پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات قرار گرفت.
این کتاب، مسائل اجتماعی آمریکا را با استفاده از رویکردهای مختلف تبیین و تحلیل می کند. نویسنده در این کتاب با اشاره به اینکه تفکر عمومی مردم آمریکا راجع به برخی مسائل اجتماعی تغییر کرده، وقوع برخی رویدادها و تغییرات اجتماعی در این کشور را از علل مؤثر در آن برمی شمارد که مرگ و تخریب ناشی از حضور آمریکایی ها در جنگ افغانستان و عراق، افزایش دلواپسی مردم آمریکا در مورد حملات تروریستیِ بیشتر و به تبع آن، تغییر رفتار آنها در سفر های هوایی، بازدیدهای شهری، و شرکت در رخدادهای عمومی، ضعف اقتصادی کشور در سالهای اخیر و به تبع آن، از دست رفتن مشاغل، کاهش ارزش حساب های بازنشستگی، و فرصت های محدود برای فارغ التحصیلان دانشگاهی، فساد رفتاری در شرکتهای غول پیکری مثل ورلدکام و انرون، افزایش هزینه های مراقبت بهداشتی و… ازجمله آنها هستند. در عین حال جرم، مواد مخدر، نقصها نظام آموزشی، فجایع زیست محیطی، بی خانمانی، رشد جمعیت، فقر، نژادپرستی، تبعیض جنسی، خانواده ای تک والد، تنزل زیرساخت های شهری و خشونت هم، ازجمله موارد مؤثر در ایجاد تفاوت های عمده بین وضعیت آرمانی آمریکا و حقیقت آمریکا دانسته شده است.
کتاب «مسائل اجتماعی معاصر» شامل ۱۴ فصل است که «جامعه شناسی مسائل اجتماعی»، «فرد در جامعه مدرن»، «جمعیت و محیط زیست»، «مسکن و شهرنشینی»، «قدرت، کار و محل کار»، «فقر و طبقه اجتماعی»، «نابرابری جنسیتی و دگرجنس گرایی»، «نژاد و روابط قومی»، «جرم و خشونت»، «خانواده»، «مراقبت بهداشتی»، «آموزش برای توده ها»، «سوء استفاده الکل و داروی مخدر» و «رفتار جنسی» عناوین فصل های آن هستند.
هرفصل از این کتاب، با بخش مختصری با عنوان بستر تاریخی اجتماعی شروع می شود که هر مسأله اجتماعی را از دیدگاهی مطرح می کند. با این وجود، تمرکز اصلی بر مسائل امروزی ایالات متحده، روابط درونی، و علل ماندگاری آن هاست. کتاب همینطور تاکید می کند که چگونه تعاریف اجتماعی مسائل، علل درک شده و راهکارهای صورت گرفته را تحت تاثیر قرار می دهد.
درباره خصوصیت های این کتاب در قسمت پیشگفتار آن، آمده که در هر فصل نظریه و محتوا به هم آمیخته است و هر فصل چهار دیدگاه کارکردگرایانه، تضاد، فمینیستی، و کنش متقابل گرایانه را شامل می شود. فصل ۲ این کتاب، دیدگاهی کلان در مورد جامعه مدرن و ناخرسندی های آن عرضه می کند، که از راه نشان دادن فرآیند جامعه شناختی پیوند مسائل فردی با شرایط اجتماعی، مشوق تخیل جامعه شناسی است. انتهای هر فصل، بخشی با عنوان فکرکردن به آینده گنجانده شده که خواننده را «به سوی» مبحث کشانده، برای آنها مجموعه ای از پرسش ها درباره آنچه که در آینده با آن مواجه می شوند، و قدم هایی که برای حل یک مسأله باید بردارند، را مطرح می کند.
هم چنین هر فصل دارای بخشی باعنوان جهانی شدن مسائل اجتماعی است، که به مقایسه میان فرهنگی برای توسعه دیدگاه خواننده و عرضه اطلاعاتی درباره شباهت ها و تفاوت های آن مسائل می پردازد.

0.0 از 5
1399/11/20
13:34:52
1258
تگهای خبر: آموزشی , الكترونیكی , رمان , سفر
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۵ بعلاوه ۲